Thursday, February 12, 2015

mengata orang dia yang lebih

Kl ade doktor2 tulis kat blog or fb pasal keburukan xxx, bahaya xxx cepat je org viralkan. Tapi... kl doktor tu tulis kebaikan xxx, kepentingan xxx ... hareeeemmm....

Mmg gitu kot. Manusia mmg suka nampak keburukan dari kebaikan. Kl org tu buat salah sikit... dicanangnya 1 dunia. Bila org tu buat sst yg baik, sunyi sepi.

Belum lagi yg dl masa dia dok main game, dok anta noti kat fb org. Bila dia xmain skrg dok sound2 org anta noti. Ada juga yg dulu mrh org tag dia bila jual barang, bila skrg dia jual brg dia tag org.

Sblm mengata org. Kene igt, kita pon buat apa yg kita kata org tu. Hihi...

Peringatan utk diri sendiri juga.

Friday, January 9, 2015

Sedih

Lately mmg rasa sedih. rasa nak nangis. tapi, apa yg kuatkan semangat saya?
At least saya masih ada dia. wpon jumpa seminggu sekali. tp dia ada. selamat, bahagia dengan org yg sangat sayang dia.
Org lain yg xda. xleh jumpa pon. Ada yang xtahu pun hidup atau mati.

Apalah sangat dugaan saya ni kan.