Sunday, May 20, 2012

Gambar

Gambar Ajeem pg td ms breakfast sblm anta sy kat airport.

Then, gambar AKMAL Langkawi.
Entah mcmana kedudukan gambar ni sbb sy send pakai e-mail guna tipon blackberry sy je.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Rindu Nazeem

Sekarang tengah berkursus kat AKMAL langkawi. Baru sampai siang td. Da pkol 12lbh ni tp still xleh tdo. Rindu sgt kat dia. Salu tdo bedua ngan die. Sebelum tdo, kitorg akan balas2 wish gudnite n ckp I love u. Wpon sy kene paksa die cakap gudnite n love u ibu. Tp, die tetap cakap. Mlm ni abah die cakap die tdo awl. Pnt sgt kot. Dr anta sy td kat lcct pastu g amik nenek die kat kg.gajah. Then baru la patah balik ke rumah abah die kat hutan melintang tu. Hanya Allah je tau betapa aku rindu die. :'( Ya Allah. Jgn bg ajeem rindu aku. Sbb nnt die sedih...
Ajeem dok elok2 ngn abah ok. Nnt abis kursus kite jumpa ok..

Gudnite ajeem. Ibu loves ajeem so much! Mmuah!! :'(


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, May 14, 2012

Published with Blogger-droid v2.0.4
Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, May 2, 2012

Chak!

MashaAllah. Secara jujur, saya memang malas. Tuan rumah pun xjenguk blog ni, xpayahlah harap ada orang nak jenguk ;-) . Tu sebab yang kedua sebenarnya. Sebab UTAMA adalah, saya lupa password nak log in blog ni. Haha.  Sigh~