Monday, April 14, 2014

Sekali lalu

Baru lepas update blog shaklee saya :) Setelah diugut oleh Mr. Hubby. huhuhu... Last Saturday (14/4/14), saya ajak dia gi cross coaching Shaklee kat Shah Alam. Master rumah sebelah yang organised. Well, knowing my husband, dia nak ada resultla. Kalau tak, buang masa dia. Dia lah kata. So, antaranya dia push saya update blog lah. hihi.. mari kita lihat berapa hari saya istiqamah. Saya jenis tak kisah buang masa sebab hari tu saya dapat shopping kat Jakel. ngeh3x.

Alhamdulillah. Hari tu jugak ada orang call nak sewa rumah kami. Arrangement agak rush. Hari tu tengok rumah, hari tu gak nak kunci. Nak kena pindah sebab nak kena gi kursus kat US katanya. Mudah - mudahan semuanya berjalan lancar. takmo yang hanky penky. tak mo yang liat-liat buat perangai. Semoga diberi penyewa yang baik.  Amin! Deposit semua dia cakap nak bank in Isnin. Mr. Hubby pon baru je settle print agreement. Physically, nampak mereka adalah orang yang baik-baik.

Nazeem? Alhamdulillah. Makin besar, makin senang jaga. Subhanallah. Nazeem ni budak yang sangat baik. Alhamdulillah. Semoga Nazeem jadi anak yang soleh, cemerlang di dunia dan akhirat. Amin!